Hovenier en tuinman in Autun

Tuinonderhoud Hovenier in Autun en omgeving

De regio Autun.

En omliggende dorpen zoals Brion, Lazy, Tavernay, Auxy, Antully, Saint-Léger-sous-Beuvray, La Grande-Verrière

Ik ben werkzaam in de regio Autun . Zoek jij een hovenier in Autun ? Ik kom graag bij je langs.

Tuinman Jeroen helpt je met jouw tuin!

Ben jij op zoek naar een ervaren tuinman voor het onderhouden van jouw tuin? Ik help je graag! Als zelfstandige hovenier kom ik graag persoonlijk bij je langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken voor jouw tuin. Met een passende opleiding en ervaring help ik graag bij allerhande klussen in de tuin.

Denk aan

 Ik hou van een natuurlijke tuin met veel planten en bloemen. Een tuin die geschikt is voor insecten en vlinders om in te leven.

Kan jij ook hulp gebruiken van een hovenier met een persoonlijke en laagdrempelige aanpak? Neem gerust contact met mij op via mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken om van jouw tuin een paradijs te maken.

Woon je verder weg? Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Autun is een stad in het centrum van Frankrijk en ligt in het departement Saône-et-Loire. Het is bekend om zijn rijke geschiedenis en architectuur, waaronder de imposante Saint-Lazare-basiliek en de Romeinse arena.

In de omgeving van Autun zijn ook veel mooie plaatsen te vinden, waaronder de wijnstreek Bourgogne en het natuurpark Morvan. In de Bourgogne kun je genieten van heerlijke wijnen en lekkernijen, terwijl het Morvan-park bekend staat om zijn natuurschoon en wandelpaden.

Andere interessante plaatsen in de buurt van Autun zijn de steden Dijon en Beaune, beide bekend om hun architectuur en historische bezienswaardigheden. Ook de grotten van Arcy-sur-Cure en de abdij van Fontenay zijn de moeite waard om te bezoeken.

In het algemeen is Autun en de omgeving een geweldige bestemming voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van historie, natuur en culturele activiteiten.

Mijn andere werkgebieden zijn:

Hovenier in de regio Epinac

De regio Epinac En omliggende dorpen zoals Thury, Igornay, Sully, Antully, Arnay-le-Duc, Auxy, Curgy, Viévy. Ik ben werkzaam in de regio Epinac . Zoek jij

hovenier in regio Saulieu

De regio Saulieu. En omliggende dorpen zoals Moux-en-MorvanFrankrijk, Alligny-en-Morvan, Moux-en-Morvan, Brazey-en-Morvan, Champeau-en-Morvan. Ik ben werkzaam in de regio Saulieu . Zoek jij een hovenier in

hovenier in de regio Cussy en Morvan

De regio Cussy en Morvan. En omliggende dorpen zoals La Petite-Verrière, Anost, La Celle-en-Morvan, La Grande-Verrière. Ik ben werkzaam in de regio Cussy en Morvan

Hovenier en tuinman in Lucenay l'evêque

De regio Lucenay l’Évêque. En omliggende dorpen zoals Sommant, Tavernay, Chissey en Morvan, Cussy en Morvan, Reclesne, Ménessaire, La Petite-Verrière Ik ben werkzaam in de