Hovenier in de regio Epinac

Hovenier in de regio Epinac

De regio Epinac

En omliggende dorpen zoals Thury, Igornay, Sully, Antully, Arnay-le-Duc, Auxy, Curgy, Viévy.

Ik ben werkzaam in de regio Epinac . Zoek jij een hovenier in Epinac ? Ik kom graag bij je langs.

Tuinman Jeroen helpt je met jouw tuin!

Ben jij op zoek naar een ervaren tuinman voor het onderhouden van jouw tuin? Ik help je graag! Als zelfstandige hovenier kom ik graag persoonlijk bij je langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken voor jouw tuin. Met een passende opleiding en ervaring help ik graag bij allerhande klussen in de tuin.

Denk aan

 Ik hou van een natuurlijke tuin met veel planten en bloemen. Een tuin die geschikt is voor insecten en vlinders om in te leven.

Kan jij ook hulp gebruiken van een hovenier met een persoonlijke en laagdrempelige aanpak? Neem gerust contact met mij op via mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken om van jouw tuin een paradijs te maken.

Woon je verder weg? Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

 

Epinac is een dorp in de Bourgogne regio in Frankrijk, bekend om zijn prachtige natuur en rustieke sfeer. Het is omgeven door heuvels en bossen, en biedt een uitzicht op het prachtige landschap van de regio. Het dorp heeft ook een rijke geschiedenis, met historische bezienswaardigheden zoals de Romaanse kerk van Saint-Étienne en de middeleeuwse brug over de Arconce rivier. Epinac is ook een populaire bestemming voor wandelaars en fietsers, met talrijke paden die door het platteland en langs het water leiden. Al met al is Epinac een perfecte plek voor degenen die op zoek zijn naar rust en ontspanning in een prachtige omgeving.

Mijn andere werkgebieden zijn:

hovenier in regio Saulieu

De regio Saulieu. En omliggende dorpen zoals Moux-en-MorvanFrankrijk, Alligny-en-Morvan, Moux-en-Morvan, Brazey-en-Morvan, Champeau-en-Morvan. Ik ben werkzaam in de regio Saulieu .

hovenier in de regio Cussy en Morvan

De regio Cussy en Morvan. En omliggende dorpen zoals La Petite-Verrière, Anost, La Celle-en-Morvan, La Grande-Verrière. Ik ben werkzaam in

Hovenier en tuinman in Lucenay l'evêque

De regio Lucenay l’Évêque. En omliggende dorpen zoals Sommant, Tavernay, Chissey en Morvan, Cussy en Morvan, Reclesne, Ménessaire, La Petite-Verrière

Tuinonderhoud Hovenier in Autun en omgeving

De regio Autun. En omliggende dorpen zoals Brion, Lazy, Tavernay, Auxy, Antully, Saint-Léger-sous-Beuvray, La Grande-Verrière Ik ben werkzaam in de